Home / Вести / Јасмина Гулевска загуби во Могила

Јасмина Гулевска загуби во Могила

         

          Како и Новаци, така и Могила  доби нов градоначалник.

          Според информации на ДИК актуелната градоначалничка на СДСМ, Јасмина Гулевска доби 3315 гласови, а Драганчо Саботковски освои 62,47 проценти од гласовите, па така во Могила победи кандидатот на ВМРО ДПМНЕ Драганчо Саботковски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*