Home / Вести / Чистка на Тошевски во ВМРО ДПМНЕ

Чистка на Тошевски во ВМРО ДПМНЕ

Доцна синока новиот лидер на  ВМРО-ДПМНЕ во Битола, Иванчо Тошевски го престави новиот Општински комитет на партијата.Општ впечаток е дека Тошевски се збогува со најголемиот број стари членови на партијата и дека им се заблагодари на усугите на сите блиски соработници на екс лидерот Борче Димитровски.

Во новиот ОК на ВМРО ДПМНЕ влегоа:

Томислав Новевски – потпретседател
Зоран Талевски – секретар
Зоран Илиоски – пратеник
Лилјана Кузмановска – пратеник
УМС Претседател
УЖ Претседател
Тони Коњановски – член
Јовица Богоев – член
Синиша Ковачевиќ – член
Марина Стефановска Јовчева – член
Александар Мирчевски – член
Зоран Соклевски – член
Соња Карапашовска – член
Марица Тодоровска – член
Маре Стојменова Мицевска – член
Борче Маслинков – член
Ѓорги Чекутков – член
Олга Лозановска – член
Елена Трајчевска – член
Горан Степановски – член
Анета Ѓорѓиевска – член
Срмина Поповска – член
Бојан Бојковски – член
Иле Кочишки – член
Златко Темелковски – член
Јован Ташевски – член
Горан Бизимовски – член
Круме Стојановски – член
Сашо Стаматов – член
Вера Бешлиевска – член
Димитар Аневски – член
Стефан Димовски – член
Стефан Котевски – член
Жарко Тодоровски – член
Горан Талевски – член
Зоран Михајловски – член
Митра Митревска – член
Дејан Стојановски – член
Матилда Булева – член
Сашо Илковски – член
Јордан Кузмановски – член
Шенол Мемиш – член
Александар Митровски – член

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!