Home / Вести / Анета Мицевска ги запали новачани

Анета Мицевска ги запали новачани

Синоќа  во дворот на општината Новаци со концертот на групата Молика стартуваше годинашното културно лето Новаци 2018. Дворот на општината беше претесен за да ги собере сите гости. Ги имаше од 7 до 77 од целиот пелагониски регион. Дојдоа на свеченото отварање на 6 тото по ред „Културно лето Новаци 2018“. Добредојде им посака градоначаникот Љубе Кузманоски.

Меѓу присутните гости беа и градоначалниците на општините Могила и Демир Хисар, Јасмина Гулевска и Марјанче Стојановски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!