Home / Вести / Денес на “Бит Фест“

Денес на “Бит Фест“

 

18 и 19 јули на БИТ ФЕСТ

18 јули – среда

20.00 КЦ Магаза

Изложба на Александар Поповски

 

19 јули – четврток

20:00 Стара битолска чаршија

„Локум фест“ – музика и традиција

Морски перли – Бугарија

Balkananatolia ansambl – MK- TR

Чалгија Мерак -МК

20.00 Центар за култура

Комедија на Солза и смеа – „Таа рече да“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!