Home / Вести / Денот на рударите одбележан во РЕК „Битола“

Денот на рударите одбележан во РЕК „Битола“

Денот на рударите беше одбележан во РЕК „Битола“ на свеченост на која присуствуваа министерот за информатичко општество и јавна администрација Дамјан Манчевски и поглаварот на МПЦ г.г. Стефан, кои одржаа поздравни говори.

Генералниот директор на ЕСМ Васко Ковачевски и генералниот директор на РЕК „Битола“ Златко Ќурчиевски, го честитаа Денот на рударите.

На централната прослава за Денот на рударите – 29 Aвгуст, беа доделени признанија и награди на истакнати работници, како и пригодни подароци за пензионери на РЕК „Битола“ со 40 и повеќе години стаж во работата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!