Home / Uncategorized / 5.800 вработени од “Кромберг и Шуберт “ на колективен одмор

5.800 вработени од “Кромберг и Шуберт “ на колективен одмор

Над 5.800 вработени од компанијата “ Кромберг и Шуберт “ се пуштени на колективен одмор.

Според извори на Битолски весник пуштаењето од работа е резултата на намалените нарачки за производство на конфекционирани кабли за автомоблската индустрија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*