Home / Вести / Афоризми:Блаже Докуле

Афоризми:Блаже Докуле

          Не поради коронавирусот, одамна на многу пратеници им се затнати муцките.

          Ако не беше Осми март, многу мажи немаше воопшто да знаат дека се женети.

          Што е радиодифузија?Тоа е кога цел град знае дека женати има швалер, само до тебе не стигнал “сигналот”

          Големо е името Македонија, затоа не го собира во “ситни  мозоци”

          Според народната:”Магарето почнува да клоца кога добро ќе го назобаш. Исто како и пратениците во Парламентот.

          Немаме потреба од избори. Вујко Сем секако ќе ни прави Влада.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!