Home / Вести / Банките не стопираа(т) со наплата на кредитите

Банките не стопираа(т) со наплата на кредитите

И покрај тоа што Владата најави дека ке бидат стопирани активностите на банките за наплата на кредитите тие и натаму си ги наплакаат кредитите штом видат пари на сметките.

Додека надлежните се договараат како да им помогнат на граганите сепак банките без никакво задржување или да почекаат да стапи на сила уредбата на Владата ги наплакаат сите доспеани кредити и во најгоелм дел веке си ги наплатија побарувањата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*