Home / Спорт (page 22)

Спорт

Борче Марковски нов тренер

По куса пауза, Битола доби нов женски ракометен суперлигаш, кој оваа сезона влегува во битка со преостанатите женски ракометни клубови за што подобар пласман. За тоа како се одвиваат подготовките во клубот за наредната ракометна сезона, претседателот на Пелистер 2012, ...

Read More »

Одложена продажбата на ФК Пелистер

По неколку часа маратонска расправа, советниците на Советот на Општина Битола ја прекинаа седницата за продажба на фудбалскиот клуб Пелистер и истата ја одложија за петок, на 29 август, во 11 часот, кога истата повторно ќе продоложи. До прекин на ...

Read More »
error: Content is protected !!