Home / Спорт (page 24)

Спорт

Петмина Бразилци ја очекуваат одлуката за продажба на ФК Пелистер

Утре, со почеток во 11 часот продолжува седницата на Советот на Општината Битола, на која советниците ќе расправаат за (купо)продажбата на акциите на Фудбалскиот клуб Пелистер. За оваа седница не покажуваат интерес само љубителите на фудбалот во Битола, туку и ...

Read More »

Борче Марковски нов тренер

По куса пауза, Битола доби нов женски ракометен суперлигаш, кој оваа сезона влегува во битка со преостанатите женски ракометни клубови за што подобар пласман. За тоа како се одвиваат подготовките во клубот за наредната ракометна сезона, претседателот на Пелистер 2012, ...

Read More »

Одложена продажбата на ФК Пелистер

По неколку часа маратонска расправа, советниците на Советот на Општина Битола ја прекинаа седницата за продажба на фудбалскиот клуб Пелистер и истата ја одложија за петок, на 29 август, во 11 часот, кога истата повторно ќе продоложи. До прекин на ...

Read More »
error: Content is protected !!