Home / Борче, Бтола, јубилеј,полигон.буквари

Борче, Бтола, јубилеј,полигон.буквари

Асфалт во повеќе села во Новаци

Градоначалникот на Општина Новаци Љубе Кузманоски на денешната прес конфернција информираше дека за  период од две и пол години локална власт може да зборува за  успеси и реализирани проекти. Вложивме се, сите ресурси максимално ги ангажиравме за да кажеме –Да, ни ...

Read More »
error: Content is protected !!