Home / Галерија (page 2)

Галерија

Свечено отворен годинашниот “Интерфест“

Вечерва во преполнетиот Народен театар во Битола , со комичната опера во два чина на Моцарт “Така прават сите” свечено беше отворен 23. по ред “Интерфест 2014“. Претставата е во режија на Цветан Стојановски, а диригент беше Саша Николовски – ...

Read More »
error: Content is protected !!