Home / весник, новинарство,градот, јубилејот

весник, новинарство,градот, јубилејот

Владата забрани одење на гробишта за Духовден

Министерот за здравство, Венко Филипче вечерва соопшти дека Владата донела забрана за посета на гробишта на целата територија на државата. Забрана ќе важи од утре од 21 часот до понеделник до 5 часот. -Петок е неработен ден за сите граѓани. ...

Read More »
error: Content is protected !!