Home / Вести / Честитки од сите страни

Честитки од сите страни

По повод утрешниот роденден на Битолски весник, кој утре слави 56 години од излегувањето на првиот број( кој е испечатен на 29.04.1964 година) до редакцијата на Битолски весник стигнаа бројни честитки.

Роденденот на Битолски весник ни го честитаа бројни наши читатели, новинари и редакции, политчари, стопанстевници, бизнисмени, сограѓани.

Сите тие во своите честитки го истакнуваат значењето на Битолски весник за кој сите тврдат дека не само што е бренд на Битола, туку е најпедантен хроничар на Битола, кој цели 56 години ја пишува историјата на градот.

Во оваа прилика на сите ним им благоидарием за честитките и поддршката која ни ја дадоа да истраеме на патот по кој одиме цели 56 години/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*