Home / Спорт / “ Чкембарите “ се мобилизираат за дербито во Прилеп

“ Чкембарите “ се мобилизираат за дербито во Прилеп

За дербито во Прилеп во битола владее голем интерес. Речисие сигурно дека утре голем број битолчани ке заминат за Прилеп. За дербито со Победа посебно се подготвуваат и битолските “чкембари“ кои закажаа заедничко заминување за Прилеп

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!