Home / Вести / Делегација на СДСМ Битола положи цвеќе на гробот на Даме Груев во Смилево

Делегација на СДСМ Битола положи цвеќе на гробот на Даме Груев во Смилево

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*