Home / Uncategorized / Договорен настапот на групите кои ќе настапат на Манифестацијата “ Избираме најуспешни битолчани“

Договорен настапот на групите кои ќе настапат на Манифестацијата “ Избираме најуспешни битолчани“

Редакцијата на Битолски весник и за време на Новогодишните празници не мируваше.

Во текот на изминатите неколку дена Битолски весник  покрај тоа што ја доби согласноста за ексклузивен спонозр на Манифестацијата го договори и настапот на групите кои ќе ги забавуваат гостите на Изборот.

Се работи за исклучително познати музичари, а за оваа јубилејна, 20 по ред Манифестација Битолски весник, во договор со ексклузивниот спонзор на Манифестацијата, кој прифати оваа година да ја спонзорира истата, подготува големо изненадување со ангажирање на познати музички имиња од соседството како и од други странси држави.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*