Home / Uncategorized / Донација на Сфера

Донација на Сфера

Сфера Македонија по организираната хуманитарна вечер Give – Share – Care која се одржа на 25 Декември (Понеделник) во Кафе бар Камарите
Во текот на настанот беа собрани голем број на средства со кои ќе бидат купени многу едукатвни играчки и сликовници за Центарот за Рехабилитација на деца со оштетен слух, вид и говор.
Донацијата ќе биде на ден 05.01.2018 година во ПЕТОК во 11.00 часот во просториите на Центарот на ул. Елпида Караманди, Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*