Home / Вести / Евидентирани четворица кандидати од СДСМ за градоначалник на Битола

Евидентирани четворица кандидати од СДСМ за градоначалник на Битола

Утре 24 јуни е последниот ден до кога трае постапката воМесните организации за евидентирање кандидати за градоначалник на Битола во СДСМ.

Според извори на Битолски весник досега во Месните организации како кандидати за градоначалник се евидентирани Наташа Петровска, Васко Ковачевски, Златко Ќурчиевски и Горан Козаров.

По завршувањето на евиденцијата на кандидатите за градоначални, предложените кандидати ќе имаат неколку дена да ја поднесат својата кандидатура и да поднесат програма.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*