Home / Галерија / Фото: Неповторливата енергија на концертот на маестралниот Дуке Бојаџиев

Фото: Неповторливата енергија на концертот на маестралниот Дуке Бојаџиев

Дел од прекрасната атмосфера на синоќешниот концерт на Дуке Бојаџиев во преполнетата голема сала на Центарот за култура. Фотографиите се преземени од Фејсбук профилот на НУ Центар за култура- Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!