Home / Галерија / Фото: Состојбата во општина Новаци е алармантна

Фото: Состојбата во општина Новаци е алармантна

Сообраќајот за овие места го контролираат жителите на Новаци кои не дозволуваат тешки товарни возила да се движаат по патот. Во меѓувреме се прават сите напори да се заштити селото Новаци, постои голема опасност од рушење на патот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!