Home / Галерија / Галерија: Ѓоко Хаџиевски нов тренер на ФК Пелистер

Галерија: Ѓоко Хаџиевски нов тренер на ФК Пелистер

Од денешната прес-конференција во ресторан “Белведере“
Фотографии: Сашо Ристевски

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!