Home / Галерија / Галерија:Спектакуларен концерт на “Партибрејкерс“ на Широк Сокак

Галерија:Спектакуларен концерт на “Партибрејкерс“ на Широк Сокак

Спектакуларен концерт на Белградската рок група “партибрејкерс“ на Широк Сокак на Фестивалот “Битола отворен град“ во рамки на Битолското културно лето “Битфест 2015“.
Фотографии: Сашо Ристевски

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!