Home / Uncategorized / Горан Козаров на добитно место!?

Горан Козаров на добитно место!?

На кандидатската листа за пратеници според информации на Битолски весник, мегу добитните места (ќе)се најде екс советникот во Советот и актуеен директор на ЈКП “ Водовод “, Горан Козаров.

Горан Козаров на листата (ќе) се најде на предлог на лидерот на партијата Зоран Заев, кој на конгресот доби одврзаи раце да предложи кандидати за добитните места.

Горан Козаров е главен координатор во Петтата изборна единица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*