Home / Култура / Изложба на Славчо Максимовски

Изложба на Славчо Максимовски

Среда на 12 декември со почеток во 18.30 часот  во  фоајето на Центарот за култура ке се отвори изожба на

СЛАВЧО МАКСИМОВСКИ
под наслов
ПСИХОЛОГИЈА НА БЕЛА ДЕВОЈКА

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*