Home / Uncategorized / Кадровски смени во 33 здраствени институции

Кадровски смени во 33 здраствени институции

Вупно 33 здравствени установи денеска добиваат нови директори. Кадровските смени ќе продолжат до крајот на неделава, изјави денеска заменик-министерот за здравство Гоце Чакаровски одговарајќи на новинарско прашање.

Нагласи дека не знае кои директори остануваат на своите функции, но најави дека наскоро ќе бидат објавени и тие информации. До петок, како што кажа заменик министерот за здравство, Министерството за здравство ќе ги спроведе сите кадровски промени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*