Home / Вести / Катица се оперирала за да слабее

Катица се оперирала за да слабее

Јавна обвинителка во оставка, Катица Јанева,  пред неколку недели спровела хируршка интервенција во една од болниците во Македонија во која ѝ било поставен прстен за намалување на желудникот за да почне процедура за слабеење.

Според податоците, еден таков зафат варира од 7.000 – 10.000 евра, но не се знае колку точно е платено за интервенцијата.

Меѓутоа, оваа интервенција не се поврзува со боледувањето што таа го отворила деновиве.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!