Home / Вести / Комеморација за Коста Хаџи Антоновски

Комеморација за Коста Хаџи Антоновски

Среда на 31 март со почеток во 12 часот, во Пациото на Заводот и Музеј Битола ќе се одржи комеморација за неодамна починатиот Коста Хаџи Антоновски.

Комеморацијата ја организираат Општината Битола и Малиот Битолски Монмартр.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*