Home / Вести / Конкурс за млади и талентирани водители и новинари

Конкурс за млади и талентирани водители и новинари

                  

          Интернет Радио телевизијата Б -97 Битола има потреба од млади и талентирани новинари, водители и техничари.

Сите заинтересирани, кои сакаат да работаат во овој нов медиум  можат да се пријават на овој јавен конкурс.

          Пријавувањето е лично во просториите на РТВ Б – 97 Битола, коа се наоѓа во Трговскиот центар кај Телевизија Тера или на тел. 075-484-011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*