Home / Uncategorized / Ќосето мора да се соочи со правдата

Ќосето мора да се соочи со правдата

Горан Ангелов Ќосето, кој е обвинет за „крвавиот четврток“ од Собранието, поднел жалба до Апелација, на одлуката на Кривичен суд дека не е опфатен во амнестијата“.

Инаку досега Митко Чавков, Душко Лазаров, Игор Дурловски, Јане Ченто одлучија да на бараат аменстија, а судењето за нив продолжува на 15 јануари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*