Home / Uncategorized / Критична состојбата на повредениот старец

Критична состојбата на повредениот старец

Здравствената состојба на повредениот старец, кој вчера беше удрен од несовесен возач и во бесвесна состојба беше пренесен во Клиничката болница во Битола е критична.
Тој се наоѓа во Одделението за анастезија и реанимација и диши со помош на апарати.
Инаку старецот беше удрен од несовесн возач на Широк Сокак по што тој го напушти местото на несреќата.
Полицијата подоцна го утврди идентитетот на несовесниот возач и против него ќе биде поднесена соодветна кривична пријава.

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*