Home / Вести / Листата за советници на СДСМ и Коалицијата

Листата за советници на СДСМ и Коалицијата

СДСМ ја објави листата ка кандидатите за советници за претстојните локални избори, кои ќе се одржат на 17 октомври.

Носител на листата е Александар Димовски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*