Home / Uncategorized / Македонското знаме го покри Градскиот часовник

Македонското знаме го покри Градскиот часовник

mak-zname

На вечерашниот митинг на ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата “ За подобра Македонија “  во Битола, на кој и покрај студеното време присуствуваа голем број битолчани, силен впечаток кај присутните остави развиореното македонско знаме кое буквално го покри Градскиот часовник, симболот на Битола.

 

 

Б.В.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*