Home / Вести / Мерцедесот на Груевски оди на аукција

Мерцедесот на Груевски оди на аукција

Владата вечерва соопшти дека е донесена одлука да го продаде мерцедесот бенц C600 којшто беше набавен во времето на ВМРО-ДПМНЕ.

Продажбата ќе се изврши преку електронскиот систем за јавно наддавање, а почетната проценета вредност на автомобилот, согласно проценката на Бирото за судски вештачења, изнесува 230.000 евра.

Јавното наддавање ќе се изврши електронски на интернет страницата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!