Home / Uncategorized / Милион денари за настраданите во Албанија

Милион денари за настраданите во Албанија

Советниците на Советот на Битола на денешната седница донесоа одлука за доделување финансиска помош за настраданите од земјотресот во Албанија во износ од 1.000.000 денари.

Ваквата одлука советниците на Советот ја донесоа едногласно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*