Don't Miss
Home / Uncategorized / МКЦ- Битола го промовираше веб порталот за волонтирање и ги додели годишните националните волонтерски награди

МКЦ- Битола го промовираше веб порталот за волонтирање и ги додели годишните националните волонтерски награди

Младински културен центар – Битола (Волонтерски центар на Македонија) го претстави  првиот специјализиран веб портал за волонтирање во Република Македонија www.volonter.mk. 

На веб страницата  можат да се најдат корисни информации, новости, документи и публикации поврзани со волонтирањето во Македонија и во светот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*