Home / Спорт / Од Пелистер си замина и Илиев

Од Пелистер си замина и Илиев

 Пелистер остана без уште едно име во своите редови, откако  деновиве од Битола си заминаи  бугарскиот интернационалец Димитар Илиев.

Фудбалерот за врска Илиев одлучи да бара нова средина.Тој деновиве спогодбено го раскинал договорот   и замина во Бугарија, каде ќе бара нова средина.

Илиев беше редовен првотимец на Пелистер кој  одигра 16 средби за „зелените“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*