Home / Вести / Од в четврок запишување на огревно дрво преку пензионерите

Од в четврок запишување на огревно дрво преку пензионерите

Здружението на пензионери од Битола ги известува пензионерите од Општина Битола, Новаци и Могила – членови на Здружението на пензионери Битола, дека од четврток 28.01.2021 година ќе започне со запишување на огревно дрво, по следните цени

Просторен метар даб= 2.900 ден.

Просторен метар бука=2.800 ден.

Запишувањето ќе се врши од страна на претседателите на ограноците во просториите на месните заедници, како и во претходните години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*