Home / Uncategorized / Одложено судењето за Транспортер

Одложено судењето за Транспортер

Судскиот процес “Транспортер “ денеска не се одржа. Поради отусуство на еден од осомничените судењето е одложено за 27 март.

Тоа што се шпекулираше во јавноста дека и овој пат ке се одложи судењето се оствари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!