Home / Uncategorized / Општината изработи Платформа, Домашна училница

Општината изработи Платформа, Домашна училница

Општината Битола во соработка со наставниците денеска започна со задавање на интернет содржини за учениците.

Оваа интернет платформа, постојано ќе се надополнува со нови наставни содржини, со цел учениците да можат дома да работат на совладување на наставниот материјал.

Седиме дома и учиме со “домашнаучилница“. Содржините се поставени на веб страница на Општината на следниот линк:
Домашна училница – Општина Битола

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*