Home / Вести / Пеце Милевски носител на советничката листа на ВМРО ДПМНЕ

Пеце Милевски носител на советничката листа на ВМРО ДПМНЕ

ВМРО ДПМНЕ ја објави советничката листа за претстојните локални избори.

Носиетл на листата е координаторот на ОК ВМРО ДПМНЕ, Пеце Милевски

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*