Home / Вести / Пендаровски на средба со новинарите во Битола

Пендаровски на средба со новинарите во Битола

Денеска во битола ќе престојува претседателот на државата Стево Пендаровски.

Според програмата претседателот Пендаровски во хотелот Епинал ќе одржи неформална средба со медиумите од Битола на која тој сака да се запознае од прва рака со проблемите со кои се среќаваат во секојдневната работа регионалните и локланите медиуми како и новинарите дописници.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!