Home / Uncategorized / Позната адвокатка изврши самоубиство

Позната адвокатка изврши самоубиство

Жената која во текот на вчерашниот ден си го одзеде животот скокајќи од терасата на зградата и деловницата на поранешната агенција ЈАТ во Битола,  е позната адвокатка од Битола со иницјали С.Б. на возраст од 59 години.

Засега не се познати причините поради кои адвокатката С.Б. си го одзеде животот.

Од СВР-Битола и денеска не излегуваат со информации за ова самоубиство.

Инаку, С.Б. е сопруга на познат битолски судија.

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*