Don't Miss
Home / Uncategorized / Продолжува судскиот процес “ Транспотер“

Продолжува судскиот процес “ Транспотер“

Денес во Скопје продолжува судскиот процес “ Транспортер“ во кој покрај екс градоначалникот на Битола, Владимир Талески и секретарот Слободан Бончановски обвинети се уште 19 лица.

На денешното судење обвинетите ќе ги даваат завршните зборови.

Инаку да потсетиме минатата недела завршни зборови дадоа Талески и Бончановски.

Во својата одбрана Талески се повика на амнестијата на скс претседателот Ѓорге Иванов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*