Home / Вести / Прва прес конференција на градоначалничката Петровска

Прва прес конференција на градоначалничката Петровска

Денеска градоначалнилката на Битола, Наташа Петровска ке ја одржи својата  орва прес конференција.

Засега не се знае на која тема Наташа Петровска ке зборува пред новинарите, но се претпоставува дека таа пресот го свикала за да им го презентира на новинарите и јавноста Извештајот на ревизијата која во изминатите денови е напраена за тоа како таа  ја затекна општината.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!