Home / Uncategorized / Путин: Следната недела за цела Русија неработна

Путин: Следната недела за цела Русија неработна

– Рускиот претседател Владимир Путин во своето обраќање до нацијата соопшти дека следната недела ќе биде неработна во целата земја како мерка за спречување на ширењето на коронавирусот.

. Ќе работат само продавниците за храна, аптеките, здравствените установи, банките, транспортните компании, како и органите на власта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!