Home / Галерија / Расте интересот за вакцинирање

Расте интересот за вакцинирање

По драматичното зголемување на бројот на заболените од корона врусот и најавата за воведување на рестриктивни мерки од понеделник, 16 август за сите оние кои не се вакцинирани, расте бројот на заинтерсираните битолчани за вакцинирање.

Во вакциналниот пункт постојано доагаат граѓани да се вакцинираат.

Тоа го забележа објективот на нашиот фоторепортер Димитар Петковски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*