Home / Uncategorized / Решавачки натпревар за Пелистер

Решавачки натпревар за Пелистер

Денеска на стадионот под Тумбе Кафе, Пелистер го игра решавачкиот натпревар за опстанок во Првата лига.

Пелистер се среќава со Шкупи  од кого пред само неколку дена загуби со 5:2.

По победата над Вардар повторно е ситуација да може да се надева на опстанок во Лигата. Потребна е само победа против Шкупи.

Очите на битолчани ќе бидат свртени и во Скопје каде се среќаваат  Скопје и Победа  кои исто така водат огорчена битка за опстанок.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*