Home / Вести / Роса школо за родителство во Клиничката болница во Битола

Роса школо за родителство во Клиничката болница во Битола

Утре, 25.12.2018 од 12.00 часот, во Клиничката болница во Битола ќе се отвори третото и последно Роса школо за родителство за 2018 година.

 На прес-конференцијата ќе се обратат:

 1.       Катерина Хаџи-Ангелеска, сениор бренд специјалист во Пивара Скопје

2.       Др. Владимир Милошев, Државниот секретар за здравство

3.       Др. Зоран Лазаров директор на Клиничката болница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!