Home / Uncategorized / СДСМ слави во Битола

СДСМ слави во Битола

И покрај тоа што не се изброени сите гласови, сепак во Битола членовите  и симпатизерите СДСМ веќе ја слават победата.

Пред седиштето на СДСМ веќе се слави и неколку музички групи ја збогатуваат прославата.

Според тоа како пристигнуваат гласовите од изборните места СДСМ очекува сигурна победа  на Наташа Петрoвска уште во првиот круг.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*